Bejelentkezés
Milanovich Gábor
Milanovich Gábor
  • NICSI Judo Klub
  • Gyirmót SE
  • Dunatakarék AFC
  • Gy-M-S Megyei L. Sz.
  • Sportigazgatóság
Győrött születtem, általános iskolám a Gárdonyi, középiskolám a Révai-gimnázium volt. A fizika tagozat jó alapokat adott a felvételihez és az egyetemi induláshoz. 1985-ben Pécsett végeztem. 2010. januárig a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház balesetsebészeti osztályán dolgoztam. 1988-l990-ig a kórház sebészeti osztályán töltöttem gyakorlatot. 1990-ben sebészetből, l993-ban traumatológiából szakvizsgáztam.

1990-ben kapcsolódtam az akkor szerveződő arthroscopos team munkájába. A Sportkórház által szervezett kurzusok, számos nyitott ízületi műtét, ill. az osztályon és más intézetben asszisztált műtétek biztosítottak kellő gyakorlatot az önálló arthroscopos műtétek végzéséhez.

Az ügyeleti munka során az akut sérültek ellátásában vettem részt. A járóbeteg ellátás keretében keddenként a III-as szakrendelőben tartottam szakrendelést.

Gyerekkoromtól kötődöm a sporthoz. 1972-1978-ig a Győri Spartacus SE evezős szakosztály tagjaként egypárevezésben értem el sikereket. Márk fiam teniszben, Dominika és Dániel cselgáncsban nyertek bajnokságot.

1985-1990-ig az akkor NB II-es GYÁÉV kézilabda csapat orvosa voltam. A Sportigazgatóság által szervezett rendezvényeken kb. 20 éve biztosítom az orvosi ügyeletet. 1993-tól a NICSI judo klub, majd a Nyugat-Dunántúli Judo Régió sportorvosaként tevékenykedtem. 1998-ban lettem a Gy-M-S Megyei Labdarúgó Szövetség orvosi referense. Ez idő óta működik a labdarúgók számára létrehozott sportsebészeti szakrendelés. Az NB-II-be jutása óta hivatalosan is a Gyirmót SE labdarúgócsapat orvosa vagyok. 3 évig az Arrabona, majd a Dunatakarék AFC futsal csapat működését segítettem.

1998-ban a krónikus mozgásszervi betegek és friss sérültek ellátására indítottam magánrendelést, melynek keretében lehetőség van konzervatív és műtéti ellátásra is. 2007. óta a Karolina Kórházzal szerződést kötve a műtéteim egy részét a móvári kórházban végeztem. 2010. januártól a győri kórház helyett a mosonmagyaróvárit választottam. Heti egy rendelés, műtétes nap és ügylet mellett hétfő délutánonként magánrendelést tartok.