Bejelentkezés
Milanovich Gábor
Milanovich Gábor
  • NICSI Judo Klub
  • Gyirmót SE
  • Dunatakarék AFC
  • Gy-M-S Megyei L. Sz.
  • Sportigazgatóság
REHAB-RÁBA Kft - 9024 Győr, Szent Imre út 43.
Kedd: 15.00 - 18.00, Péntek: 15.00 - 17.00

Karolina Kórház sebészeti rendelő - 9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 2-4.
Hétfő: 15.00 - 17.00

Bejelentkezés:
Telefon : 06 30 966-21-16
E-mail : gabor@milanovich.hu

A GY-M-S Megyei Labdarúgó Szövetség segítségével, a megyei önkormányzat és kórház támogatásával 1998. május - 2010. februárig a sérült labdarúgók ellátására a Petz A. Megyei Okt. Kórház baleseti III-as rendelőjében vezettem traumatológiai szakrendelést, mely igazolt labdarúgók számára ingyenes volt. A rendelés lehetővé tette a sérült játékosok egységes szemléletű kivizsgálását, ellátását és rehabilitációját.

A sérülések között a leggyakoribbak a térdízületi elülső keresztszalag- és holdasporc szakadások voltak. Fontos volt, hogy a sérülteket már az első ellátáskor a térdsebészetben járatos szakember fogadja. Kellő gyakorlatot biztosított számomra a több ezer elvégzett arthroscopos műtét, az azokat megelőző kivizsgálásokban és a rehabilitációban szerzett tapasztalatom. 2007-től a szalagpótlásban új műtéti eljárást vezettem be, térdkalács alatti ín helyett combból vett inat felhasználva.

Az egészségügyben bevezetett "területi elv" miatt a sérültek egy részét az utóbbi 3 évben a mosonmagyaróvári Karolina Kórházban operáltam. Az ehhez kapcsolódó tudományos munkámban több mint 150 térdízületi szalagpótlás következtetéseit ismertetem.

A sportsebészeti rendelés fő feladata volt még a friss sérülések mellett a krónikus túlterhelési ártalmak - lovaglóizom húzódások, Achilles ín gyulladásai, ízületi porcbántalmak - kezelése. A konzervatív terápia mellett számos esetben történt műtét / ínbehasítás, boka arthroscopia/.

2010. január 15-én felmondtam a győri kórházban, a Karolina Kórházban vállaltam több munkát. A sportrendelést, mely addig mindenki megelégedésére működött, mindenképpen tovább szerettem volna folytatni. Sajnos a kórház vezetése nem tette lehetővé számomra a rendeléssel kapcsolatos egyeztetést, majd egyoldalúan szerződést bontott velem. A szövetség a kórház javaslatát fogadta el, így igazgatói utasítás alapján a rendelést 2010. februártól mások folytatják.

Kedves Labdarúgók, Sportbarátaim! Elhatározásom, hogy a jövőben, megváltozott feltételek mellett ugyan, de lehetőséget kívánok adni Nektek, hogy sérülés esetén igénybe tudjátok venni a rendelésemet és kellően gyors ellátást tudjak számotokra biztosítani. A fent megadott helyszíneken és időben bejelentkezés alapján várlak Benneteket.